Logo wit

Trimsalon

Professionele vachtverzorging
voor alle honden

Trimsalon Peize maakt deel uit van Dierenspeciaalzaak Quno en staat garant voor professionele vachtverzorging voor alle honden. Ons team heeft vijftien jaar ervaring met honden trimmen. Door middel van workshops, trainingen en cursussen blijven we op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken.

Al 35 jaar zijn we actief als kynologisch instructeur bij een hondensportvereniging en zijn we een topfokker van whippets. Dankzij die ervaring hebben we voldoende inzicht om het gedrag en de gevoelens van honden te kunnen plaatsen.

eb abcfbdaabbee~mv
hond
eb adbbecccaaef~mv
IMG edited
eb dcebedecdeeabeca~mv
eb eeddce~mv

Trimsalon die diverse behandelingen aanbiedt

Doorgaans wassen we alle honden voordat we hun vacht bewerken of verzorgen. Plukhonden vormen daarop een uitzondering. Die worden na het plukken met een speciale verzachtende olie gewassen. Die olie helpt om na afloop de poriën en de haarzakjes in de huid weer te sluiten.

Op basis van de vachtstructuur kiezen we dus een geschikte behandelingsmethode uit of combineren we meerdere werkwijzen in onze trimsalon. Denk aan:

Tijdens een complete behandeling legen wij, indien gewenst, de anaalklieren van je dier. Standaard verwijderen we de haren tussen de voetkussentjes, knippen we de nagels en verwijderen we overtollig haar in de oren.

Onderstaande prijzen zijn geldig bij een standaardonderhoud. Andere (deel)behandelingen zijn mogelijk op aanvraag. Om (extreem) verwaarloosde vacht te verzorgen of extra klachten verhelpen, rekenen we een meerprijs naargelang de extra werktijd. Honden die vlooien hebben, behandelen we door ze extra te wassen. Vervolgens desinfecteren we de hele trimsalon met een gespecialiseerde spray. Daarvoor vragen we € 10,00 tot 20,00 extra.

Prijzen deelbehandelingen

Nagels knippen

€ 10,00

Anaalklieren legen

€ 15,00

Wassen & drogen

Vanaf € 20,00

Prijzen complete behandelingen

Knippen & scheren
Kleine hond
Middelgrote hond
Grote hond
Zeer grote hond


Vanaf € 62,50
Vanaf € 75,00
Vanaf € 90,00
Vanaf € 100,00

Plukken, ontwollen, ontklitten, uitdunnen & modelleren
Kleine hond
Middelgrote hond
Grote hond
Zeer grote hond


Vanaf € 70,00
Vanaf € 85,00
Vanaf € 100,00
Vanaf € 125,00

Hond in (Nieuw) Roden ophalen & naar huis brengen

Andere bestemmingen in overleg te bepalen

€ 5,00

Kun je onverwacht niet met je hond op je gemaakte afspraak aanwezig zijn? Breng ons dan minimaal 24 uur vooraf op de hoogte om die af te zeggen of te verplaatsen. Anders zijn wij genoodzaakt de sessie in rekening te brengen.

De vacht van je hond of kat laten trimmen?

Kom dan langs in onze winkel!